Vakantie Boullet Journalling

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Vakantie Boullet Journalling

Wat neem jij mee op vakantie? Alle ruimte in je koffer om wat stempels, inkt, ponsje, snijmachine etc. mee te nemen?
Bij mij meestal niet. Wel neem ik altijd wat papier, aquareldoosje, etui met kwastje, pennen, potlood mee. En tegenwoordig natuurlijk ook mijn bujo.
Onderweg maak ik foto’s met mijn telefoon die ik als inspiratie gebruik. Of ik zoek een mooi plekje op een bankje en schets daar live wat weg. Heerlijk. En het hoeft niet mooi of perfect te zijn. Als je er maar van geniet. En van de extra vaardigheden die je opdoet met het schilderen heb je later thuis weer plezier met stempelen.

Ga je niet op vakantie? Pak dan ook maar een paar spullen en ga in de tuin, balkon, park of waar dan ook eens lekker aan de slag. Neem een picknick mandje mee en je hebt ook een vakantie dag. Geniet!
Liefs Ellen.

Bekijk dit filmpje eens over de vakantie en het journalling

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.