Samen aan de slag in het atelier, of lekker thuis met een creatief pakket met mooie materialen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Samen aan de slag in het atelier, of lekker thuis met een creatief pakket met mooie materialen.

Misschien ken je de creatieve pakketten van atelier bij-Ellen nog niet? Iedere maand geef ik een pakket uit onder de naam Kies voor Kleur. En om de maand is het ontwerp niet alleen van mijn hand. Dan krijg je voorbeelden van 5 verschillende designers. 
Je hebt nog tot 18 december om dit geweldige pakket te bestellen. Mooi papier, lintjes, versieringen en veel voorbeelden. De stempels en stansen zitten er niet bij. Wel een mooie handleiding en een link naar een filmpjes waar stap voor stap sommige projecten worden uitgelegd. 
Leuk voor iedereen.
De bundel is ook los te bestellen voor 10 euro. En als je een bestelling plaatst vanaf 40 euro dan krijg je hem gratis bij. De uitleg op papier en de link naar de filmpjes. 

Deze achtergrond maakte ik al eerder met deze leuke stempels.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.