Pluk de dag in Poppy Parade voor Kylie’s Demonstrator Training Blog Hop August 2019

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Pluk de dag in Poppy Parade voor Kylie’s Demonstrator Training Blog Hop August 2019

Deze week staat in het teken van Pluk de dag. Hoe toepasselijk aan gezien ik ook een paar dagen het er even heerlijk van ga nemen. Pluk de dag met mijn dochter Eefje op vakantie. Leuk om met dit project deze week te beginnen in de geweldige maandelijkse blog hop van Kylie’s demonstrator training. Tijdens de FB live van heden avond heb ik onderstaande voorbeelden gemaakt. Hou dit blog in de gaten voor meer inspiratie. Wegens internet problemen ga ik de opname eerst monteren en zal deze later beschikbaar stellen. Hou mijn YouTube kanaal in de gaten! Hier de link naar mijn YouTube uitzending: https://www.youtube.com/watch?v=YoDNIuEXhTE&feature=youtu.be

For foreign visitors to my blog just a brief greeting in English. Use the google translate button if you want to translate the rest to.

Deze blogpost is een onderdeel van een internationale blog hop. Wil je nog meer inspiratie lees dan vooral verder. Een lijst met blogs van collega demo’s vind je verder in dit bericht.

De basis voor dit project is de geweldige bundel Pluk de dag. Een mooie, Nederlandse!, stempel set in combinatie met een bijpassende pons. Volledig uitgewerkt in de kleur Poppy Parade en Granny Apple Green. Dit is zo mooi als je met de materialen van Stampin’ Up! werkt. Alles past echt goed bij elkaar in dezelfde kleur lijn. Ik heb me bij deze voorbeelden laten inspireren door collega Stampin’ Up! demonstratrices. Dankjulliewel voor de basis van deze inspiratie.

Een label met de label pons en natuurlijk de kleine bloemenpons.

Een kado tasje, altijd leuk. Lekker over de top versierd. Basis van WW van 6×6″ (15,3×15,3 cm)
Rillen voor de onderkant op 2 cm, kwart slag draaien en rillen op 5,7,12 en 14 cm. Randen goed vouwen en vorm inknippen. Zie de uitleg in de fb live van deze voorbeelden. En in een ander bericht.

Een cadeautje op zich. Of als labeltje op een cadeautje. Jij mag kiezen……

En natuurlijk maak je ook zo hele persoonlijke originele kaarten met deze set. Hoe veelzijdig kan iets zijn?

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten en tekst

Wil je meer inspiratie opdoen? Hop dan naar deze fantastische collega’s. Veel plezier!


xxx

Wil je zelf aan de slag met deze leuke set? Op zaterdag 21 september geef ik een workshop met deze set. Je leest er alles over op mijn site. Hier is de link: https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=287
En heb je vragen of opmerkingen dan beantwoord ik die natuurlijk graag.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.