Paaspakketje voor twee in de Stempelschatten bloghop in het thema voorjaar en Pasen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Paaspakketje voor twee in de Stempelschatten bloghop in het thema voorjaar en Pasen.

Heb jij ook zo een zin in het voorjaar? Gezellig samen pasen vieren? Al is het maar met een paar mensen, alleen of met z’n tweetjes, altijd leuk om er iets extra’s van te maken. Vandaag in dit bericht een gezellig gedekte tafel om jou een ideetje te geven om ook even iets te maken voor de paas.  Ik heb gewerkt met mijn favoriet, mijn schat van dit moment. De stempelset Brushed Blooms. Een super stempelset en zeker in combinatie met de stansen een topper om mee te werken. De foto’s spreken voor zich denk ik. En wil je toch wat meer uitleg? Kijk dan donderdag 25 maart om 10 uur naar mijn Facebook live of kijk het op een ander moment terug op mijn YouTube kanaal. Vanaf vrijdag is daar alles terug te vinden.
Kleed je ontbijt/ brunch tafel extra leuk aan met persoonlijke details. Een servetje ingepakt, Tiny-keepsake doosje met een lekker snoepje. Een lief kaartje met een persoonlijk bericht. En ook het thee zakje kan mooi verpakt. Met deze geweldige set heb je zo iets leuks gemaakt. De kleuren So Saffron en Pear Pizzazz geven je gelijk dat lente gevoel.

Deze stans is zo geweldig. Even een leuk detail op het thee zakje.

Leuk setje toch?
En weet je wat nu zo leuk is vandaag? Je kan vanaf dit blog ook gezellig doorhoppen naar de bloggen van een paar andere Stampin’ Up! collega’s. Ook zij laten je hun stempelschatten zien. Kijk dit bericht dus zeker helemaal verder door.

Hier vind je de linken naar de bloggen van de collega’s. Heel veel plezier!

Ik heb er trouwens voor gekozen om geen reactie op mijn blog te laten plaatsen, heb je een vraag of opmerking dan weet je me vast te vinden. Bijvoorbeeld via info@bij-Ellen.nl.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.