Opa en oma kaartje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Opa en oma kaartje

En dan heb je ineens weer van deze kaartjes nodig. Zo leuk dat om ons heen alle generaties zijn. Groot en klein. Jong en oud. De nieuwe mannenset doet dus ook prima als baby set. 
De strikjes zijn van een nieuwe set: Hansomely suited die vanaf 3 januari te bestellen. Voor demonstratrices is de set al vanaf 3 december te bestellen. Naast de stempelset zitten er ook hele leuke stanzen bij. Wil je hem eigenlijk onder de boom krijgen? Vraag een tegoedbon ik maak er wat leuks van en ik bestel hem direct voor je als het mogelijk is.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.