Nog 8 dagen voordat de Sale-A-Bration afloopt. Heb jij nog wensen, dan is het misschien een tip om nu even door te lezen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Nog 8 dagen voordat de Sale-A-Bration afloopt. Heb jij nog wensen, dan is het misschien een tip om nu even door te lezen.

Op 28 februari eindigt de voorjaars SAB periode van Stampin’ Up! Ja je leest het goed, de voorjaars SAB. Dit jaar voor het eerst krijgen we ook een Zomer SAB. Geweldig toch.

Echter de producten die je nu kunt krijgen bij je bestelling van 60 euro zijn na 28 februari niet meer te krijgen. Heb je nog een stempel wens, wil je nog wat papier hebben. Of heb je geen reserve mesjes meer liggen voor je trimmer? En zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan. Misschien kom je wel tot die 60 euro en kan je er nog een gratis product bij kiezen. Ik deel graag wat foto’s van projecten gemaakt met de SAB kadootjes. En misschien wil je wel iets van die geweldige kippen serie kopen, vul het aan met wat basis dingen en je hebt weer een geweldige set.

Nog meer inspiratie uit een sab swapp.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
Hey Chick Bundle (English)

€ 54,00

Hey Birthday Chick Bundle (English)

€ 52,00

Clever Clasps

€ 9,00

Small Bloom Punch

€ 16,00

Classic Label Punch

€ 22,00

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.