Nieuw Kies voor kleur pakket. Feest voor de feestmaand

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Nieuw Kies voor kleur pakket. Feest voor de feestmaand

Met grote trots presenteer ik de tweede inspiratie bundel #5xAnders. 5 verschillende designers uit het Stampin’ Up! Tulpenteam zijn aan de slag gegaan met de Playing with Patterns Suite. 5 totaal verschillende projecten waar je de uitleg van krijgt op papier. De foto’s in een apart bestand en zelfs van een aantal projecten een filmpje. De bundel kost los € 10,=. Echter bij een bestelling vanaf 40 euro ontvang je hem gratis. 
De #5xAnders bundel is ook te koop in combinatie met een materialen pakket. Het Kies voor kleur pakket van deze maand bestaat uit de bundel in combinatie met veel materialen uit deze suite. Niet de stempels of de stansen. Onderaan dit bericht een overzicht van alle producten van de Suite. Natuurlijk zijn die wel apart te bestellen. Bestel je in de decembermaand iets bij-Ellen dan krijg je ook de nieuwe voorjaarscatalogus er gelijk bij. En die is ook weer erg leuk.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.