Moederdag kadootjes, oeps wat gaan we nu weer geven….. of krijgen

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Moederdag kadootjes, oeps wat gaan we nu weer geven….. of krijgen

Echt leuk hoor om je moeder in het zonnetje te zetten. Vooral leuk bij die kleintjes die iets fantastisch maken en dan zelf zo trots zijn op wat ze geven. Geweldig.

Verder zijn het vooral commerciële dagen vond mijn moeder, ze was samen met mijn vader op 3 juni jarig, ja echt gelijk en ook nog eens even oud trouwens. Moederdag en vaderdag werden lang geleden bij ons in huis afgeschaft. Toch is het leuk om “moeders” of “vaders” op dit soort dagen even extra in het zonnetje te zetten. bijvoorbeeld de moeder van je kleinkinderen.
Wil je ze naast een handgemaakte kaart ook nog iets anders geven? Of mag je zelf iets uit kiezen? Misschien is een kadobon van bij-Ellen wel een heel leuk idee. Je mag ook je wensen via een ander doorsturen aan mij, dan gaan wij er ook vast uitkomen. Is het nieuwste Kies voor kleur pakket niet een fantastisch moederdag kado?
Of ben je niet zo van de creatieve? Ik maak graag een leuk blad, mand, schaal net wat je leuk vindt op met allemaal leuke verpakkingen met snoepjes bijvoorbeeld. Kan moeders naar hartenlust uitdelen. Bestel jouw set graag op tijd!

Eerder deze week maakte ik deze kaarten en nam de opname op. In dit bericht lees je er meer over.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.