Lekker aan de slag met de set High Tide en Dapper Denim Inkt.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Lekker aan de slag met de set High Tide en Dapper Denim Inkt.

De stempelset High Tide is van zichzelf al zo mooi. Er hoeft weinig toegevoegd te worden vind ik. Leuk om eens een hele set te maken met slechts één kleur inkt. Goed ook om te laten zien dat je niet altijd zoveel materialen nodig hebt.
Ik heb er een filmpje van gemaakt, zodat je zelf lekker aan de slag kan gaan. Liever onder begeleiding aan de slag? Kom dan naar een workshop bij-Ellen. Op mijn site vind je de actuele planning. En is jouw datum er niet bij, informeer dan naar de mogelijkheden.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.