Labelalbum in het Online workshop pakket Kies voor Kleur met de #FlowerOfFriendship in een hoofdrol

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Labelalbum in het Online workshop pakket Kies voor Kleur met de #FlowerOfFriendship in een hoofdrol

Iedere maand breng ik een online workshoppakket uit. Het is altijd weer een feestje om te ontvangen en om er mee aan de slag te gaan. Deze maand gaan we in ieder geval een leuk label album maken. In het filmpje zie je een voorbeeld met foto’s gevuld. Dit hoeft niet, kan echter wel. Ik doe al veel voorwerk, je kan er zelf ook nog alle kanten mee op. 

Bij deze workshop werk ik vooral met de stempels en de pons van Flowers of Friendship. Deze kan je gelijk bij je materialen pakket bestellen. Op de speciale Kies voor kleur pagina lees je er meer over.

We gaan o.a. werken met de nieuwe stempelset Flowers of Friendship. Een geweldige set met bijpassende pons. Je kan hem er natuurlijk gelijk bij bestellen….
De stempelset in combinatie met de pons, 155590 kost € 42,25.
Liever alleen de workshops volgen zonder materialen pakket? Voor € 7,50 ben je ook welkom in de speciale facebook groep. Stampin’ Up! Tulpenteamleden hebben gratis toegang tot deze groep.
Geef uiterlijk 15 mei jouw bestelling door, dan regel ik dat je voor 29 mei de materialen in huis hebt. Bestel je later dan kan je de workshop ook op een ander moment thuis volgen. In een speciale  Facebook groep worden de workshops op zaterdag 29 mei live gegeven.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.