Kadobon kaart voor bijvoorbeeld Moederdag met de #FlowersOfFriendship bundel van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kadobon kaart voor bijvoorbeeld Moederdag met de #FlowersOfFriendship bundel van Stampin’ Up!

Vandaag natuurlijk een leuk project wat je in ieder geval nog voor Moederdag kunt maken. En ook daarna is hij voor vele doeleinden toe te passen. Ze meer voorbeelden in een later bericht.

Deze mooie kadobon kaart maakte ik donderdag tijdens mijn facebook live. Tijdens het filmen vertelde ik natuurlijk ook hoe je hem kan maken met andere materialen. Wil je hem echter precies zo namaken, volgt dan het filmpje goed. Onderaan dit bericht vind je een lijst met de gebruikte materialen. Deze stempel bundel is heel veel zijdig. Ik ga hem zeker ook veel gebruiken tijdens de online workshopdag op 29 mei aanstaande. Wil je daar meer over weten, lees hier dan even verder.
De basismaat van deze kaart is een stuk kaartkarton van 10,5 x 29,7 cm. Rillen op 15 cm. Ik heb de uiteinden bewerkt met de nieuwe Basic Borders Dies, 155558.De kleur Polished Pink is één van de 5 nieuwe In Colors. Meer weten over een leuk pakket met de mooie kleuren? Neem dan zeker even een kijkje op mijn In Color Club 2021 pagina

Pons diverse bloemen uit en vouw ze zoals ik in het filmpje voordoe.  Klik op de foto hieronder om de opname terug te zien. Maak vast met gluedotjes. En werk je bloem af met zo een mooi diamantje. Een plaatje toch?
Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.