Hallo nieuwe Spring en SAB Bloghop voor de nieuwe mini catalogus van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Hallo nieuwe Spring en SAB Bloghop voor de nieuwe mini catalogus van Stampin’ Up!

We zijn allemaal vast nog druk met de laatste kerstkaarten maken. En dan is het ook heerlijk om alvast een beetje naar het voorjaar te lonken. Op 5 januari gaat de voorjaarscatalogus van Stampin’ Up! live. Als demonstratrice heb ik al heerlijk wat materialen kunnen aanschaffen. Natuurlijk vinden we het leuk om jullie ook mee te laten genieten. Dat doe ik vandaag samen met mijn collega Stampin’ Up! demonstratrices. Verderop in dit bericht vind je de link naar het volgende blog. Veel plezier alvast.

Bij het zien van deze stempelset, Art Gallery was ik gelijk verkocht. Die moest ik hebben. En wat heerlijk om hier mee aan de slag te gaan. Op pagina 32 en verder in de nieuwe catalogus vind je de stempels en bijpassende producten. En oh wat is alles weer mooi bij elkaar passend. 
Op deze kaart een heerlijke collage van bloemen, strookjes en tekst. De achtergrond heb ik eerst met de bloem bestempeld en daarna door de nieuwe embossing mal Painted texture gehaald. Deze moet je gewoon hebben. Fantastisch.
Van de restjes gelijk even een bijpassend label gemaakt.
Heb je nog geen nieuwe catalogus? Je ontvangt hem gratis bij een bestelling vanaf 25 euro. 
Hou dit blog in de gaten, er volgen nog leuke aanbiedingen en aankondiging van evenementen!  

Hoogste tijd om verder te hoppen naar de bloggen van collega’s. Veel plezier en  inspiratie met deze nieuwe producten. Nog even wachten voor we ze voor je kunnen bestellen. En zie je te veel leuke dingen? Vraag een kadobon van bij-Ellen zodat je in januari heerlijk kunt bestellen. Digitaal en fysiek mogelijk.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.