Een workshopdag, een dagje verwennen en heerlijk samen aan de slag

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een workshopdag, een dagje verwennen en heerlijk samen aan de slag

Zaterdag was er in het atelier bij-Ellen een heerlijke workshopdag. Het mooie countdown adventkastje van Stampin’ Up! versieren en daarna alle laadjes vullen met leuke cadeautjes.
Heerlijke koffie, thee, capuchine met eerst een heerlijk sneetje kersbrood. Bij het tweede bakkie een heerlijk taartje van de geweldige bakker de Roset, uit Castricum. Gezelligheid, rust, lekkere muziek, beetje kletsen en lekker ontspannen. We hadden zelfs even een life concert. Het Ave maria werd life gezongen. Een geniet momentje. Zaterdag 12 december is de volgende workshopdag. In principe iedere maand zo een heerlijke verwendag. Geef je op voor de nieuwsbrief, volg mijn blog en hou de agenda in de gaten. Wanneer gun jij jezelf deze dag? Een kado – tegoed- bon kan ja natuurlijk alvast als cadeautje vragen…..

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.