Een vlinder-kaart-kijkkastje maken met de geweldige vlinders van #ButterflyBrilliance

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een vlinder-kaart-kijkkastje maken met de geweldige vlinders van #ButterflyBrilliance

Soms maak je een kaart en dan worden alle volgende alleen maar leuker. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit format. In het filmpje van de facebook live leg ik  alles stap voor stap uit.
Welke variant ga jij hier mee maken?

Misschien kom je op mijn blog omdat je gezellig langs de verschillende facebook pagina’s van Stampin’ Up! collega’s hopt. Veel plezier dan met het vervolg van de hop. De lijst vind je in het facebook bericht. Specifiek hiernaar linken is helaas niet mogelijk. Op mijn Facebook pagina vind je vanaf 10 uur de andere berichten.
De basis van deze kaart is een A4, gesneden in twee kaarten van 14,5 x 21 cm. Langs de lange kant ril je aan beide zijkanten op 2,5 en op 5 cm. (4x dus). Vouw tot een harmonica. Zoek een stans die een opening maakt tussen de vouwen.
Ik heb hier trouwens gewerkt met een nieuwe In Color, Pale Papaya. Wat een geweldige nieuwe kleuren. Volgende week lees je op mijn site een heel leuk aanbod om ook in het bezit te komen van alle nieuwe kleuren. Een mooi pakket met veel verschillende materialen, allemaal met deze nieuwe In Colors. En je mag me natuurlijk ook gewoon even mailen als je het graag eerder wilt weten.
Stans of knip wat figuren uit. Maak een compositie met de vlinders, of andere objecten. Plak de bewegende vlinders op een strookje sheet van ca. 1,5 cm. breed. Zorg dat alles binnen de kaart blijft. Zie het filmpje voor de volledige uitleg. Plezier er mee.

Kijk hier de opname van mijn facebook live terug waarin ik deze kaart maakte.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.