Een schuifkaart. Ook een #5xAnders project.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een schuifkaart. Ook een #5xAnders project.

Het leuke van een creatieve bundel is dat je zoveel nieuwe inspiratie op doet om mee aan de slag te gaan. Ik heb dus heerlijk ook de projecten van de andere designers gemaakt. Deze week zie je ze allemaal voorbij komen.
Vandaag een leuke schuifkaart door Elles ontworpen. Ook interesse in de bundel?
Vul dit formuliertje even in en ik mail je de PDF.

Ik heb hier gestempeld met de geweldige stempelset Bamboo Beauty, 155478, blz. 49 van de catalogus. Je gaat er deze week meer voorbeelden mee zien. De kleur is de nieuwe In Color Soft Succulent. Mooi he.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.