Een originele kadoverpakking, altijd handig en leuk.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een originele kadoverpakking, altijd handig en leuk.

Vandaag nog een laatste toepassing met de stempelset Vibrant Vases. Echter geen kaart maar een tasje. Je hebt de afgelopen week veel verschillende toepassing van één stempelset voorbij zien komen. Iedere week is er een andere set in de hoofdrol. Ik probeer je mee te nemen in de vele verschillende toepassingen en technieken die er mogelijk zijn.

Het tasje is gemaakt m.b.v. de giftbag punchboard. Een super handig apparaatje waar je zo veel mee kunt. Een voorbeeld is een leuk tasje maken. Leuk voor een klein cadeautje. Voor wat snoepjes (paaseitjes) of met wat geld erin. Je weet zelf vast nog wel iets te bedenken.

Veel plezier en inspiratie maar weer.

Wil je meer weten over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.

Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.