Een kinderkaart in de Stempelschatten bloghop van Nederlandse demonstratrices

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een kinderkaart in de Stempelschatten bloghop van Nederlandse demonstratrices

Met een geweldige keus aan mooie stempelsets gebeurd het weleens dat je een stempelset wat over het hoofd hebt gezien. In deze bloghop willen we graag die sets die je misschien niet zo veel hebt gezien even extra aandacht geven. Alle deelnemer van deze bloghop hebben een pareltje uit de collectie in deze bloghop extra voor jou in het zonnetje gezet. We zijn dit keer aan de slag gegaan met het thema kinderkaarten. Lees dus zeker door in dit bericht en je vindt dan de link naar de collega’s. Heel veel plezier met hoppen. 

De stempelset Tasteful Touches is een set waarvan je misschien niet gelijk alle mogelijkheden ziet. Nou de mogelijkheden zijn groots. Vandaag heb ik het blokje en veertje verwerkt in deze kaart. Door het kleur gebruik, de primaire kleuren, krijg je gelijk een uitstraling die kinderen zeker aan zal spreken.
Natuurlijk maak je een lekkere grote kaart voor een kind. Een A4 gerild op 10,5 cm en dan laagjes wit op de voor en binnenkant net 1 cm kleiner. Het tekstje op restjes van dezelfde kleuren verwerkt.
Leuk inpakken in de folie, snoepje erbij en centjes erin. De meesten hebben toch alles al. Toch?
 Misschien niet de kleinste kinderen, denk wel de iets grotere. 
Gebruikte kleuren: Real Red, Pacific Point, Daffodil Delight en Garden Green.
Wil je meer Stempelschatten zien? Hop dan gezellig door naar de bloggen van mijn Stampin’ Up! collega’s. Veel plezier.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.