Een eenvoudige, snelle kaart of een iets complexere. Wat heeft jouw voorkeur?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een eenvoudige, snelle kaart of een iets complexere. Wat heeft jouw voorkeur?

Zo fijn dat er weer workshops mogelijk zijn in het super gezellig atelier van bij-Ellen. Tijdens mijn facebook live van donderdag 1 juli liet ik verschillende voorbeelden zien en legde ik ook het verschil uit tussen mijn aanbod.
Hier globaal het aanbod op een rijtje:

1. Bakkie en kaart
Een eenvoudig kaartje maken in een uurtje. Gezellig met een bakkie a.d.h.v. een voorbeeld. Die maken we dan echt na. Voor iedereen leuk en te doen. Los te boeken. 
2. Crafting Club
Een iets complexer project voor de crafter met enige ervaring. De leden komen regelmatig in een eigen frequentie. Iedere week, om de week of 1x per maand. 
3. losse thema workshops.
Deze workshops worden apart gepland. Rondom een thema, een product of gelegenheid. Deze vinden meestal op zaterdagen plaats. Heb je zelf een groepje van minimaal 4 personen dan kunnen we samen een datum prikken. Voor bloemschikworkshops reserveer ik een datum vanaf 6 personen. 
Een voorbeeld van een project van Bakkie en kaart is dit:

Een voorbeeld wat we tijdens een crafting moment samen maken is dit:
( dit is overigens een ontwerp van Lisa Circio waar we onze eigen draai aan hebben gegeven.)

Nu Corona zich even rustig houdt kunnen we weer meer samen komen. In mijn grote atelier werk je wel op royale afstand van elkaar. Ik heb inmiddels weer plek voor meer mensen en zou het leuk vinden jou ook binnenkort te mogen verwelkom. Laat me weten wanneer  je jouw workshop komt volgen?

Vind je deze set geweldig en heb je zin in een weekend vol met workshops en of een box vol met inspiratie en producten? Dan is dit workshop pakket echt iets voor jou. En doe je liever alles op een moment dat het jou uit komt? Dat is nu zo fijn van online workshops. Je kiest zelf je moment.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.