Een eenvoudige funfold kaart in de Stempelschatten bloghop met Tulpen in de hoofdrol van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een eenvoudige funfold kaart in de Stempelschatten bloghop met Tulpen in de hoofdrol van Stampin’ Up!

Sommige stempels zijn van die pareltjes waar je nooit genoeg van krijgt. En als tulpen liefhebber en sterker nog Tulpenstempel verzamelaarster is deze #tijdlozetulpen stempelset van Stampin’ Up! toch een echte parel. Zeker in combinatie met de pons heb je een top set in handen. 
Deze maand inspireren we je met verschillende funfold kaarten. Kijk dus vooral verder in dit bericht zodat je ook die geweldige voorbeelden niet mist.  Ik heb deze kaart eerder gemaakt met de Dragonfly Garden workshopdag. Neem gerust een kijkje naar voor voorbeelden met deze set. 
Gebruik voor je inleg vel de maskeer techniek om een mooie rand te maken. 
Houd hierbij de hoogte van je “voorflap” in de gaten.

Verdeel de verschillende tulpen over de rand van je “voorflap”.
Het is een combinatie van geknipte en geponste items.
Lees vooral door want dan kom je ook bij het lijstje van de collega’s met nog veel meer inspiratie.

Daar word je toch blij van?

En van de tulpjes die ik over had maakte ik nog even een gezellig label.

Stempel je tulpen op stukjes wit stempel papier. Pons of knip ze uit.
Gebruikte kleuren: Calypso Coral, So safron en pear Pizzazz.
Stempelset: Tijdloze tulpen, 152404 
Te koop in combinatie met de tulpen pons, 153793
of als productpakket te koop 153 796

Voor de online workshop dag van februari maakte ik voor ieder project een handige beschrijving. Wil je hem ook ontvangen? Abonneer je dan op dit blog en mijn nieuwsbrief en mail me even. Ik stuur hem je graag toe.
Ook een dagje heerlijk voor jezelf, een creatief moment voor jezelf? Op zaterdag 13 maart geef ik weer in een besloten Facebook groep diverse workshops. Je leest meer over de mogelijkheden in dit bericht. Je kan meedoen met een materialen pakket of alleen de workshops online volgen. En kan je de 13e niet? Je kan ze natuurlijk ook op een ander moment doen dat het jou uit komt. Of nog weer even terug kijken en nog een keertje maken. Wil je een materialen pakket ontvangen dan hoor ik dat graag uiterlijk 25 februari.
Hoogste tijd om door te hoppen naar de blogs van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s. Heel veel plezier met de inspiratie die zij delen.En later deze week zie je een blauwe uitvoering van deze kaart!
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.