Een boekje maak je zo, één van de 5 projecten uit de nieuwste #5xAnders bundel.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een boekje maak je zo, één van de 5 projecten uit de nieuwste #5xAnders bundel.

Eerder deze week las je al dat de nieuwste #5xAnders creatieve bundel live is. Plaats je een bestelling vanaf 40 euro dan krijg je de pdf toegestuurd. Of je koopt hem voor 10 euro.
Misschien denk je wel ja maar wat is het nu precies. Dan kan ik me voorstellen. Daarom ga ik vanavond tijdens een speciale YouTube live uitzending om 19.30 uur mijn project laten zien en ga ik er een heel ander boekje van maken. Wel met dezelfde uitleg. Want daar gaat het vaak om. Je ziet een project en geeft er je eigen draai aan. Dus wil je weten hoe dit boekje gemaakt is? Kijk dan vooral vanavond even mee. En komt vanavond je niet uit, natuurlijk blijft de uitzending op mijn kanaal staan en kan je het altijd terug zien. Hier een kort filmpje met uitleg over vanavond.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.