De makkelijke maandag op weer een soort zondag, 2e pinksterdag

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag op weer een soort zondag, 2e pinksterdag

Voor het geval jullie denken dat ik echt iedere dag alles vul en met dit blog bezig ben. Ik haal je uit die droom. Nee hoor. Ik ben er wel veel mee bezig, echter kan gelukkig ook veel vooruit plannen. Dit weekend heb ik mijn eerst vaccinatie gehad. En ja dan moet je toch even incalculeren dat je niet zo fit bent. Dus ruim voor het weekend stonden er al veel berichtjes klaar. Ik hoor dat we allemaal van een mooie pinkster kunnen genieten.
Schitterende pioenen gekregen van de buurman. Ook weer genieten.

Even samen aan de slag. John maakte een strookje land voor me klaar zodat ik het vlas kon inzaaien. Wordt een hele bijzondere workshop in het najaar. Meer details volgen later.

Wat is de bloesem toch mooi van dit Malus Appelboompje.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.