De makkelijke maandag na wederom een mooie en ook bijzondere week

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag na wederom een mooie en ook bijzondere week

Deze week was iets anders dan anders. De moeder van een vriendin overleed en ik mocht veel bloemwerk hiervoor regelen. In de collage zien jullie hiervan de resultaten. Een mooie klus om te doen. Wel liep mijn normale planning wat anders. Dan geeft alleen maar leuke uitdagingen. 
De 

Ook mocht ik weer wat workshops verzorgen in mijn royale atelier. De resultaten zie je hier. De eerste koffie en kaart was ook erg leuk. Dit is een nieuwe activiteit in mijn aanbod. Met name geschikt voor beginners om kennis te maken met de mooie producten. En voor gevorderden die even gezellig een bakkie willen komen doen en de handen niet stil laten staan. Op de meeste dinsdag, vrijdag en zaterdag ochtenden ben je om 10.30 uur welkom. Alleen op afspraak. Het duurt een uurtje.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.