De makkelijke maandag is vandaag heel bijzonder: de nieuwst #5xAnders bundel is vanaf vandaag live

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag is vandaag heel bijzonder: de nieuwst #5xAnders bundel is vanaf vandaag live

Vandaag gaat al weer de 4e editie van de creatieve inspiratie bundel #5xAnders live. 5 creatievelingen, Stampin’ Up! collega’s nemen jou mee in een creatief avontuur. 5 verschillende ontwerpen met dezelfde uitgangspunten. Dit keer twee stempelset die op geheel verschillende manier uitgewerkt worden. De bundel ontvang je gratis als je een bestelling bij één van ons doet vanaf 40 euro. Ook is hij los te koop voor 10 euro bij één van ons.
Het zijn projecten die niet zo maar te zien zijn op onze bloggen of andere sociale media. Dit keer laten we er wel iets meer van zien. Ik ben met de projecten aan de slag gegaan en heb met de ontwerpen mijn eigen draai eraan gegeven. Je ziet ze de komende tijd voorbij komen.
Woensdag aanstaande, 17 maart ga ik om 19.30 uur live op YouTube mijn design in een andere variatie laten zien. Leuk als je mee kijkt. Het wordt een leuk boekje waar je heel veel grappige projecten mee kan maken.
En verder natuurlijk nog wat “maandag” foto’s:

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.