De fases van het ontwerpen van een nieuwe workshop

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De fases van het ontwerpen van een nieuwe workshop

Mijn hoofd loopt regelmatig een beetje over. Nieuwe ideetjes die allemaal een plekje gaan krijgen. Zo begon er een aantal weken geleden dit boekje te groeien in mijn hoofd. Dan komen er mooie nieuwe stansen in beeld. En dan krijgt het steeds meer vorm. Ik maakte dit proto-type eerst met oudere kleuren en papier van Stampin’ Up! Natuurlijk is het nog steeds heel mooi. Wat is er nou niet mooi van dit merk…..

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.