#countdownjaarcatalogus #nog7dagen op de dinsdag van vandaag is het koningsdag, ja wat laat je dan zien?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#countdownjaarcatalogus #nog7dagen op de dinsdag van vandaag is het koningsdag, ja wat laat je dan zien?

Vandaag weet ik niet zo goed waar te beginnen. Met een koninklijke kaart?

Of begin ik met de eerste projecten in de serie #countdownjaarcatalogus vanaf vandaag #nog7dagen totdat de nieuwe catalogus live gaat. De hele week zal ik je meenemen in ongeveer dezelfde projecten met allemaal nieuwe producten. Vandaag een nieuwe pons. Ook komen later deze week stempelsets, stansen en kleuren voorbij. Zeker leuk om te volgen. En als je deze #countdownjaarcatalogus volgt ga je nog veel meer projecten voorbij zien komen….
Allereerst hierboven dus een koningsdag kaartje. Gewoon lekker oranje. Het format kom ik een andere keer op terug.

Dan het product van vandaag. Een nieuwe pons met heel veel mogelijkheden. We noemen hem het sierlijk label pons, 155762. Ook zie je nieuw designpapier in gebruik van de serie Simpelweg stijlvol, 155761. Nou en dat is het, stijlvol en sierlijk.
Een overzichtje van een aantal mogelijkheden met deze pons. Ik maakte er ook een kort instructie filmpje bij. Het is tenslotte ook nog eens dinsdag….
De projecten die ik deze week steeds zal maken zijn een tasje/ zakje, een label en een kaart.

De basis van het tasje is een 6×6 inch vel papier. Dit ril je voor de bodem op 2 cm. Kwart slag draaien, rillen op 5 en 7 en 12 en 14 cm. Naden rillen met vouwbeen. Onderkant inknippen. Dubbelzijdig tape op de zijkant plakstrook en op één flapje van de bodem. Ik maakt er ook al vaker eentje in een YouTube opnamen. Komende donderdag tijdens mijn Facebook live ga ik deze projecten ook maken. Wel ga ik dan weer met een andere set aan de slag.

Dan maak ik ook steeds een label. De basis van deze labels zijn labels die uitstansde met de nieuwe labelstansen, de pasklare labels-stansen, 155563. Een geweldige set waarmee je 8 labels en ook wat boven kantjes uit kunt stansen.

Het kaartje heeft steeds dezelfde basis van 7 x 29 cm, rillen op 14,5 cm. Je kan zo 3 kaarten uit een A4 snijden. Een geweldig leuk formaat. Veel plezier met alle inspiratie deze week.
Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.