Bloghop Spring en SAB van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s. en funfold pop-up aardbeien kaart met Sweet Strawberry van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Bloghop Spring en SAB van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s. en funfold pop-up aardbeien kaart met Sweet Strawberry van Stampin’ Up!

Een funfold pop-up aardbeien kaart met Sweet Strawberry van Stampin’ Up! Vandaag in de hoofdrol bij de bloghop van de Nederlandse collega’s. Scroll dus vooral verder in dit bericht en dan vind je de linken naar de bloggen van collega’s. Veel plezier alvast.
Deze leuke funfold kaart ga je de komende tijd vaker zien. Nou ja het model bedoel ik dan. Of iets anders misschien. Blijf dus goed opletten. Altijd leuk als er wat beweging in een kaart zit toch.

Deze stempel en papier set kan ook van jou worden als je voor 120 euro materialen besteld.
 Echt zo gaaf.
Tijdens mijn facebook live op donderdag 28 januari om 10 uur ga ik ook aan de slag met een leuke funfold kaart. Laat je verrassen en kijk live of later mee. 
Hop gezellig door naar de bloggen van collega’s. Zo leuk toch dat we jou willen inspireren?
Hop gezellig door naar de volgende collega: 
En hier nog even het volledige lijstje:
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.