(bijna) iedere maandag avond Facebook live workshop

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

(bijna) iedere maandag avond Facebook live workshop

Inmiddels ben ik twee keer live op Facebook geweest.

Een online workshop of inspiratie moment. Je kan gelijk meedoen. Of met de informatie en uitleg die ik geef ga je later aan de slag. Het filmpje kan je later ook terug kijken. Je kan dan ook wat langere stukken doorspoelen.

November en december, de maanden van Sint en kerst. Met deze thema’s ga ik lekker aan de slag. Natuurlijk kan je alles ook uitwerken in andere thema’s. Daar zijn jullie creatief genoeg voor om iets anders er mee te maken. Hieronder de foto’s van eerdere avonden.

Heb je vragen, opmerking of suggesties, ik hoor of lees het graag. En wil je n.a.v. de filmpjes een keertje in mijn atelier aan de slag? (bijna) iedere vrijdag kan je vanaf 10.30 uur of vanaf 13.30 tot 16.00 uur aanschuiven aan de workshop tafel. Laat je vooraf even weten dat je langs komt?

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.