Advent STMPLN challenge dag 1: aftrap met een Sint presentje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Advent STMPLN challenge dag 1: aftrap met een Sint presentje

Vandaag de eerste dag van mijn uitdaging tot en met kerst. Iedere dag op dit blog een berichtje met een Stmpln projectje.  Een kaart, een label, een plankje en nog veel meer. Gewoon omdat het zo leuk is en omdat je er zoveel mee kunt.

Vandaag een kraft zakje bestempeld met Sinterklaas stempels. Een label met een Sinterklaas tekstje en een toepasselijk stukje jute lint. 
In het zakje een witte hyacinten bol. Ook nog even een houten pietje toegevoegd. Leuk sinterklaas extraatje toch?Ze  zijn overigens in de bloemenstal te koop, voor wie niet zelf aan de slag wil/ kan. 
Plezier met de inspiratie en tot morgen. 
Liefs Ellen Liefting. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.