Zondag opa en oma dag en volgende week een echt oma workshop dag in atelier bij-Ellen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Zondag opa en oma dag en volgende week een echt oma workshop dag in atelier bij-Ellen.

Vandaag zal mijn dag in het teken staan van kado-oma zijn. We hebben gezellig 2 kleinkinderen te logeren. Genieten dus. Wat is het leuk om oma te zijn. Niet van mijn eigen kinderen, echter van mijn kado dochter. Zo noem ik de kinderen van mijn vriend John. Samen hebben we zes kinderen. Genoeg om van te genieten. 

Aan de binnenkant even een mapje gemaakt waar we centjes in konden geven. Ach ze hebben al zoveel.
Geen foto’s van de kindertjes, dat doen we niet. Wel wil ik nog even vermelden dat ik zaterdag 17 oktober een heuse oma workshopdag heb in het atelier. Sommigen zijn al oma, sommigen gaan het binnenkort worden. Voor allen heb ik genoeg in petto. Wat we gaan doen is nog even een verrassing.
De beschrijving van de dag:

Waar blijft de tijd. Word je binnenkort oma of ben je het net geworden, wie had dat gedacht. Waar blijft de tijd, het lijkt gister dat je eigen kinderen nog in de luiers zaten. Als jong oma, want dat blijven we, is het toch geweldig om dingen te maken voor die kleine. Het programma is geschikt voor aanstaande en bestaande oma’s. Wel of niet creatief of ervaring met stempelen maakt niet uit. Het aanbod is voor iedereen geschikt. We gaan op deze dag verschillende projecten maken. Denk aan een labelset voor je kraampakket of voor de 1e, 2e etc. verjaardag van je (kado) kleinkind. Het wordt een hele gezellige dag met volop verrassingen voor jou zelf en om weg te geven. Natuurlijk zorg ik voor een heerlijke lunch en ook door de dag heen is de catering goed geregeld.De prijs voor deze complete dag is € 60,- inclusief alle materialen en de catering. 
???????Meld je snel aan want vol = vol.

Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Je aanmelding is definitief na betaling van de workshop.

Voor de “gebruiksaanwijzing” van bij-Ellen verwijs ik graag naar de contact pagina.

We gaan met verschillende stempels, inkten en materialen werken. De gebruikte materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Vooraf of op de dag zelf is er gelegenheid om materialen bestellen.  Aanmelden kan via deze link en via de site: https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=349

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.