Zomers kadotasje met de In good taste suite in de hoofdrol in de Stempelschatten bloghop.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Zomers kadotasje met de In good taste suite in de hoofdrol in de Stempelschatten bloghop.

Welkom op mijn blog en vandaag speciaal omdat mijn blog mee doet met de bloghop van 
Stempel Schatten
NL Stampin’Up! Demo’s. Leuk dat je hier een kijkje neemt. Samen met een aantal Stampin’ Up! collega’s inspireren we je deze maand graag met het thema zomer. Een bijzondere zomer is het zeker. Ga je nog op vakantie, in Nederland of het buitenland. Of blijf je lekker thuis. Voor alles is iets te zeggen. 
Het blijft altijd leuk om iemand die op vakantie gaat een aardigheidje te geven. Misschien is het nu extra leuk om iemand die juist niet op vakantie gaat een aardigheidje te geven.
Ik maak graag voor iemand een kadozakje. Dat heb ik dus ook dit keer gedaan voor deze bloghop. Dit kadotasje is zo ontzettend leuk. Iedere keer weer als ik hem maak wordt ik er blij van.
Deze week inspireer ik op mijn blog met de In Good Taste suite. Wat een geweldige suite. Alles is mooi in deze suite. De stempels, de stanzen, het papier, de embossingfolder en de embellishments. 
De basis van dit tasje is een stukje vellum van 15 x 15 cm.
Ril voor de bodem op 2 cm, kwart slag draaien en rillen op 5,7,12 en 14 cm.
Wil je in een kort filmpje zien hoe ik zo een tasje in elkaar zet? Kijk dan dit filmpje, van een jaar geleden weliswaar even terug.  https://www.youtube.com/watch?v=XIllzDIaeIU

Voor de sluiting heb ik het crinkled seam binding lint, 151326 gekleurd met Gray Granite inkt. Het lint zit aan de achterkant vast aan het tasje en je draait het om het rondje heen. Dit rondje is één van de geweldige stanzen. Het vellum is geembossed met de Tasteful textile 3d embossing folder.

Geef een flesje handgel of een paar snoepjes in het leuke tasje.
Afgelopen zaterdag had ik in mijn atelier een workshopdag met deze set. We hebben een technieken explosion box gemaakt. Wat was het leuk, wat heeft iedereen veel geleerd en wat ging iedereen blij naar huis. Later deze week lees je meer over dit project op dit blog.
Even een voorproefje alvast.
Ook zin in een leuke workshop in atelier bij-Ellen? Binnenkort wordt de agenda weer aangevuld. Hou dit blog en mijn site dus in de gaten. Ik heb een ruim atelier waar we prima binnen de huidige richtlijnen kunnen werken. Uiteraard met de actuele regels en gezond verstand in acht nemende.
Het leuke van een bloghop is dat je heel gemakkelijk door kunt hoppen naar het blog van een collega. Leuk dat je hier was. We vinden het erg leuk als je een reactie achter laat. Veel plezier bij de anderen.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
In Good Taste Suite Collection (English)

€ 103,00

Tasteful Touches Cling Stamp Set (English)

€ 28,00

White Vellum A4 Card Stock

€ 12,00

Frosted & Clear Epoxy Droplets

€ 11,00

Whisper White 1/4" (6.4 Mm) Crinkled Seam Binding Ribbon

€ 9,00

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.