Workshopvoorbeelden van cursisten en teamfeestje van deze week, altijd leuk om elkaar te inspireren.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Workshopvoorbeelden van cursisten en teamfeestje van deze week, altijd leuk om elkaar te inspireren.

Vandaag op mijn blog veel werkstukken van cursisten en teamleden. 
In mei bestond mijn atelier 5 jaar, ik ben nu 3,5 jaar Stampin’ Up! demonstratrice. Van de week hebben we dit met het Tulpenteam gezellig gevierd. Ik had wat eenvoudige workshopjes voorbereid, een aantal werkstukken zie je hieronder. En het was vooral ook super gezellig. Meiden heel erg bedankt voor alle verwennerij. Ik heb het team natuurlijk ook weer verwend. Met o.a. een cadeautje gerelateerd aan hun SU omzet. En ook weer een materialen pakketje.

Deze collage is van de werkstukken van een crafting avond.

Bij het kado-materialen pakketje ontvingen een aantal teamleden ook een extra cadeautje. Over de SU omzet van de afgelopen periode hadden ze workshop tegoed bon(nen) verdiend. Leuk toch?

Voor 2 teamleden een extra cadeau omdat ze bevorderd waren tot zilver-elite. 

Ik ben ontzettend verwend en ben trots en blij op deze meiden in mijn leven.
Dankjulliewel.
Wil je ook eens wat leuke cadeautjes maken? Neem gerust contact met me op.
 Keus uit diverse voorbeelden. Bijvoorbeeld een zakje bestempelen, versieren en vullen met bollen.
Bij je bestelling deze maand krijg je bij iedere 60 euro een tegoedbon van 6 euro. Deze is te besteden in augustus. Toch weer even 10% extra korting. Wie houdt daar nou niet van. Neem graag contact met me op als je een bestelling wilt plaatsen. Nog geen catalogus? Ik hoor het graag.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.