Veldbloemen in en op deze leuke verpakking met de bundel #quietmeadow van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Veldbloemen in en op deze leuke verpakking met de bundel #quietmeadow van Stampin’ Up!

Word jij ook zo blij van die bloeiende velden, bermen en tuinen? Nou ik zeker wel. Even stoppen, even genieten. Extra leuk om nog meer bloemen te creëren op allerlei leuke plekjes. Deze verpakking is geïnspireerd op een ontwerp van Pootles, een Engelse collega. Waar het mij nu vooral om ging was het zelf maken van mooi papier. Tijdens mijn Facebook live van donderdag 17 juni maakte ik dit papier live en legde stap voor stap uit hoe. Kijk vooral de opname even (terug) voor alle tips en trics.
Ik werkte eerst met een mal die ik maakte met behulp van deze super leuke nieuwe stans. De stansen set  Picture This bevat deze stans met ronde vlakken en een stans met rechthoekige vlakken. Daar ga ik nog veel mee aan de slag. 
Maten:
voor dit doosje een stuk Basic White van 10 x 29,7 cm.
Eerst bestempelen. 
Daarna rillen langs de korte kant op 2,5 en 7,5 cm.
Langs de lange kant op 10 en 12,5 en 22,5 cm. de flap is dus de iets kortere kant die je over hebt. 
Maak je het doosje van patroon papier dan kan je de volle lengte gebruiken. dus 10 x 30,5 cm.
Knip de kantjes naast de flap af en knip de andere plakstroken in.
Uit een stapeltje kladpapier stansde ik een aantal mallen. Stempel in de open cirkels. Denk aan de cirkels ernaast. Voor dit voorbeeld plakte ik de cirkels af. Natuurlijk kan je op vele verschillende manieren het papier versieren. Houd rekening mat de patroon richting of stempel juist alle kanten op. Zie verder de uitleg in het filmpje.

Mooi lint in dezelfde kleur als de bloemen. Zo mooi alles bij elkaar.

En het doosje was pas echt compleet met de mooie bij erop. Die genieten ook zo van alle veldbloemen en daardoor worden het er ook steeds meer. Wist je trouwens dat naast heel veel agrarisch land speciaal een bloemen groenstrook wordt gezaaid? Een initiatief van overheid en ondernemers. Mooi om te zien en goed voor de natuur.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.