Van eenvoudig naar steeds even complexer in 3 dagen met #ArtGallery van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Van eenvoudig naar steeds even complexer in 3 dagen met #ArtGallery van Stampin’ Up!

Dat stempelen leuk en niet moeilijk is hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Toch leuk om een opbouw te zien in steeds een stapje moeilijker.

Vandaag een basiskaart van 14,5 x 10,5 cm in  So Saffron. Hierop is met dezelfde kleur inkt de “open” bloem willekeurig gestempeld.
Hierop van Pool Party een smal element van 7 x 16,5 cm gerild op 14 cm. Dit stukje heeft een mooi relief gekregen met de nieuwe painters embossing mal. Het is net een gestuukt wandje. Plak deze strook met het smalle strookje boven op je gele kaart.
Op de blauwe strook een wit velletje van 9 x 9 cm. De bloem hierop gestempeld met So Saffron en het kleine inkleur stempeltje gebruikt met Pool Party. Tekstje erop. En op de smalle strook plakken.
Plezier!
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.