Tulpen in de hoofdrol voor de Team Blog Hop van December 2019

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Tulpen in de hoofdrol voor de Team Blog Hop van December 2019

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Zo vlak voor kerst is een kerstkaart misschien wel het meest logische. Echter met zo een mooie nieuwe tulpen stempel met bijpassende pons kon ik de verleiding niet weerstaan om een tulpenkaart te maken. De eerste tulpen komen bij ons uit de kas. Het voorjaar komt er aan.

De tulp is gestempeld door inkt op een glasplaat te drukken. Met water te besprayen en dan afdrukken. Twee kleuren door elkaar. Mango Melody en Pumpkin Pie. Deze kleuren haalden de kleuren van de eerste echte tulpen van dit seizoen zo mooi bij elkaar. Het is de Tulipa Dow Jones.
De tulpen bollen worden bij ons in de kassen op tray gepland en daarna op water gebroeid. Een mooi proces. Op zaterdag 18 januari is er een combi van een workshop met een rondleiding. Je leest er meer over in de agenda op mijn site. volg deze link  https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=234

Wil je zien hoe ik deze kaart gemaakt heb? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=JrMGSkfd8lA

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Iedere dag vind je hier inspiratie. Soms alleen een foto van een kaart. Soms een heel leuk project. Wil je nog meer inspiratie, scrol dan zekers verder door naar beneden. De collega’s van over de hele wereld delen graag hun werk en inspiratie met jou.
Meer inspiratie vind je door op de lijst van mede hoppers hieronder te klikken:

Dankjewel
voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel
plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb
je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik
adviseer je er graag over.
En
wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs
Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Deze stempelset en Dies zijn vanaf 3 januari te bestellen. Heb je nog geen catalogus voor het voorjaar van 2020? Laat het me weten.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.