Strikken op een krans, weer eens iets anders met papier en ponzen van Stampin’ Up! doen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Strikken op een krans, weer eens iets anders met papier en ponzen van Stampin’ Up! doen.

Met papier kan je natuurlijk vele kaarten, labels, slingers, doosje en nog veel meer maken. En ja ook een krans is een mogelijkheid. Het is wel een geduldig klusje. Ik heb uit restjes design papier heel veel strikken geponst. En ja dan verder aan de slag. Maar ja dan heb je ook wel iets.

Hou je ook zo van kransen? Dan is de workshopdag kransen misschien iets voor jou. Een herfstkrans maken met vers groen en ook aan de slag met papier, inkt en stempels. Een heerlijk verwendag in een geweldig atelier. In de agenda op mijn site lees je er meer over en kan je je aanmelden.

En als je liever toch op een kaart werkt dan is dit misschien een idee voor jou. In het blogbericht  van 30 juli vertel ik er meer over. 
Heb je al een kijkje genomen in de nieuwe catalogus. Wat staat er weer veel moois in. O.a. deze gave bundel op pagina 12.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.