Stempelschatten bloghop Something sweet to eat

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stempelschatten bloghop Something sweet to eat

Vandaag neem ik je graag weer mee met een bloghop naar onze Stempel Schatten. Samen met een groepje Stampin’ Up! collega’s inspireren we je graag met onze voorbeelden. Een schat uit onze collectie. Deze keer verwerkt in het thema “Something sweet to eat”. Leuk dat je mijn blog bezoekt en ook leuk als je een kijkje bij de collega’s neemt.
Mijn schat van deze keer is de Mini Curvy Keepsakes box. Wat heb ik iedere keer weer een succes met dit geweldige doosje. Hij is zo leuk en makkelijk te maken. In ieder thema doet hij het goed. Ik heb er al zoveel mee gemaakt. En de stans blijft perfect zijn werk doen. Zeker nu in combinatie met de nieuwe Stans en Embos machine die vanaf 1 september te koop is voor klanten. Verder in dit bericht lees je er meer over. Nu eerst mijn creatie. En lees en scroll vooral verder naar de lijst met andere collega’s. Heel veel plezier met deze Stempelschatten Blog hop.

Een lekker bakkie met bonbons mmmmmmmmmmm

Of een heerlijk schaaltje Cookies mmmmmmm
Ik heb het woord cookies 3x uitgestanst en op elkaar geplakt.

Of een heerlijk zakje koffieboontjes, ook weer met verdikte letters.

Ook met de restjes kan je nog zoveel leuks doen.
Deze voorbeelden zijn een onderdeel van de workshop dag met het thema Feest van aanstaande zaterdag. Waarom maar een paar uurtjes stempelen als je er ook een hele dag van kan maken? In het najaar heb ik nog veel meer leuke workshopdagen gepland staan. Een heerlijke mix van creativiteit, gezelligheid en lekker eten. Zowel met papier, inkt en stempels aan de slag als ook soms met bloemen er bij. Neem gerust een kijkje in de agenda op mijn site.
Hoogste tijd om door te hoppen naar de Stampin’ Up! collega demonstratrices van het Stempel Schatten blog. Heel veel plezier!Deze geweldige machine is vanaf 1 september via mij te koop. Wil je hem uitproberen of gewoon even zien? Maak een afspraak om langs te komen.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.