Stempelschatten bloghop, favoriete materialen in de hoofdrol

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stempelschatten bloghop, favoriete materialen in de hoofdrol

Sommige materialen zijn zo mooi dat je ze blijft gebruiken. Vandaag in de Stempelschatten bloghop staan we weer even stil bij een paar persoonlijke toppers. We doen dit met een aantal Stampin’ Up! collega waarin we jullie graag enthousiasmeren voor onze persoonlijke schatten. Verderop in dit bericht vind je de lijst om door te hoppen.

Vandaag een kerstkaart van mij. Ik had de stempel en stansen set van Wishes  & Wonder niet gelijk gekocht. Ik wilde toch graag een herten stans hebben. En deze is zo geweldig, geen moment spijt van gehad. Ook het label in deze set is zo mooi. Ik heb hem al heel veel gebruikt. Dit is een set die dus nooit weg gaat. Deze gaat nog veel gebruikt worden. Het hele jaar door.
Ook heb ik vandaag al met een nieuwe embossingmal gewerkt uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Ik weet nu al dat dit een favoriet van mij gaat worden. Deze moet je hebben. De Painted Texture 3d embossing folder, in de nieuwe catalogus op pagina 33 maakt van jouw simpele velletje papier een gestuukte wand. Geweldig. Heb je nog geen nieuwe catalogus, mail me dan even. Op 5 januari gaat ie live op de website.
Gelijk met het live gaan van deze blog hop ga ik ook live op mijn YouTube kanaal. Leuk nog even wat tips delen om cadeautjes te maken. Natuurlijk ook op een ander moment terug te zien.
Hoogste tijd om even verder te hoppen naar een collega. Even kijken wat die voor leuke inspiratie voor jou in petto heeft.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?

Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer. 
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag. Je kan me altijd een reactie mailen: Info@bij-Ellen.nl
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.