Stampin’ Up! Tulpenteamdag in een ander jasje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stampin’ Up! Tulpenteamdag in een ander jasje

Al weken stond er voor vandaag, zaterdag 21 maart een teamdag gepland. Natuurlijk kon deze niet doorgaan. Als alternatief in de eigen Facebook groep een FB live gepland. Vooraf de werkbeschrijving voor deze kaart al in de groep gezet zodat een ieder die tijd kon maken ook daadwerkelijk mee kon doen. Het was SUper gezellig en een aantal hebben ook daadwerkelijk mee gedaan. Anderen keken lekker even mee en gaan er op een ander moment mee aan de slag.
Ook hebben we via messenger nog even via beeld contact met een aantal van de groep gehad. Wat kan er toch veel met de huidige technieken. Heel erg leuk.
Deze kaart was de inspiratiebron voor het project van vandaag. Een combinatie van Daffodil Delight en Calypso Coral.
Tijdens de live van vandaag heb ik hem in het blauw uitgewerkt. Seaside Spray met Blueberry Bushel. Gewerkt is natuurlijk met de geweldige tulpen set, een stempelset in combinatie met een bijpassende pons.
Wat was het leuk om aan het einde elkaar nog even virtueel te zien. Ik had een messenger groep aangemaakt van het Tulpenteam en nodigde iedereen uit via beeldbellen. Een aantal hadden inmiddels andere verplichtingen. Wat was het fijn om zoveel mensen even te zien en spreken. Gaan we vast vaker doen.
Deze collage maakte ik van de kaarten dit tot nu toe gemaakt zijn. Wat ben ik toch blij en trots op deze groep meiden. Lekker stempelen als pure hobby, afleiding in zware tijden. Of lekker aan de slag met de mooie materialen van Stampin’ Up! en er hun baan van maken. De diversiteit in ons Tulpenteam is groot. En de verbondenheid is nog veel groter. Dankjewel lieve meiden!
Wil je meer weten van het Tulpenteam? Lees dan hier meer erover. Je kan het hele jaar demonstratrice worden bij Stampin’ Up! Echter tot 31 maart is het extra interessant om deze stap te maken. Wacht niet, doe het nu. Iedereen heeft zijn eigen plekje in het team en in mijn hart.
En dan hier nog even de foto’s van de kaarten die tot nu toe gemaakt zijn door het team:

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.