Stampin’ Up! Basis stempeltechnieken met een mooie Daisy stempel

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stampin’ Up! Basis stempeltechnieken met een mooie Daisy stempel

17 maart 2020, de wereld is in de band van het Coronavirus. De gezond van velen is niet meer zeker. Een bedrijf, een baan, een boodschap, een schooldag, een terrasje, een….. Alles is anders.
Met elkaar moeten we zorgen dat we er met zoveel mensen gezond weer uit komen. Ik kom hier in mijn fb live ook even op terug. Onze tulpenbroerij heeft hier natuurlijk ook veel last van. Mijn mailbox staat vol met annuleringen voor de workshops en rondleidingen. Ik probeer jullie extra te bedienen via de sociale media. Ik kan je dan hooguit besmetten met het stempelvirus.
Een combinatie van basis technieken en ook even een beetje aquarellen. Wil je weten hoe ik dit maakte? In dit filmpje leg ik je alles uit. En het is de ongemonteerde opname van mijn fb replay en duurt een uur. Het voordeel van later terug kijken is dan je lekker door kan spoelen.
De andere kaarten die ik tijdens deze live maakte:

Ook heb ik een begin gemaakt met een “mood-book” met stempelsets en een voorbeeld. Een leuk idee van collega Barbara van de Boom van Papertree. 
Hieronder een overzichtje van de gebruikte materialen. Heb je vragen over de gebruikte materialen of technieken dan beantwoord ik die graag. Binnenkort komt er ook een korte serie met basis technieken. Nog even geduld hiervoor.
Je kan je nog inschrijven voor de cursus Kies voor Kleur van deze maand. De bestelling gaat er deze week uit. Een hele leuke cursus waar je ook een losse maand aan mee kan doen. Klik op de afbeelding en je leest er meer over.
[141714]
€ 9,50

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.