Sinterklaas als thema in de bloghop met Nederlandse Stampin’ Up! collega’s

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Sinterklaas als thema in de bloghop met Nederlandse Stampin’ Up! collega’s

Vol verwachting klopt ons hart, wie de roe krijgt wie de gard…..
Een heerlijk kinderfeest waar ook veel grote mensen heel veel plezier aan beleven. Elkaar een beetje anoniem verwennen, zogenaamd via de Sint. Want dat is het toch?
En dan is het extra leuk om er mooie pakjes van te maken. Met dit doosje met versieringen kan iedereen mooie pakjes maken. Deze hele week vind je op mijn blog veel verschillende ideetjes om een leuke kadobox te maken. Kijk gerust even terug en ook de komende dagen. Van geboorte, tot verjaardag of tot een momentje bezinning.
Vandaag niet alleen inspiratie van mij. Lees verderop in dit bericht wie je nog meer voorzien van inspiratie rond het thema Sint.
 data-original-

Wil je ook aan de slag met een kadobox? In mijn fb live van donderdag 29 oktober ga ik er mee aan de slag. Je kan dit uiteraard later terug kijken via mijn YouTube kanaal. 
 data-original-

Vandaag kan je via mijn blog door hoppen naar de bloggen van Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. Ze geven je allemaal inspiratie om met het thema Sint aan de slag te gaan. 
Veel plezier in ieder geval.
Ellen Liefting           je  bent nu hier op het blog van Crafting bij-Ellen

Hop gezellig door naar het blog van:

Ilona de Bont-Beniest

Deze collega’s doen ook mee:

Yvonne Spikmans 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Wil jij jezelf ook wel verwennen met een kadobox? Bestel dan nu de nieuwe Paper pumpkin box bij-Ellen.
Een geweldig complete box voor beginnen de en ervaren stempelaars erg leuk om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk krijg je er bij mij iets extra’s bij en gaan we er online gezellig samen mee aan de slag. Bestel hem nu, want op=op.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.