Samen mooie dingen maken, wat is er leuker?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Samen mooie dingen maken, wat is er leuker?

Wat voel ik met toch gelukkig als ik met een groep enthousiaste stempelaars aan de slag mag gaan. Afgelopen woensdag was weer zo een top avond. Twee groepen samen gevoegd. Alle 8 heerlijk aan de slag met papier, stempels, inkt en nog veel meer materialen. Want ach ja als je al zo lang craft als ik, dan heb je wel wat voorraad.

De basis was een kaarten frame. In de vorm van een kerstboom of een rechthoek.

Een frame vol met voorbeelden waar iedereen naar eigen fantasie en smaak mee aan de slag ging.
Een paar details:

Oh wat wordt er hard gewerkt!
En dan hier een aantal van de resultaten. 

Leuk geworden toch.
Enthousiast geworden? Kijk in de agenda op mijn site voor het aanbod aan workshops. Op de open atelier momenten zou je ook dit soort “kadootjes” kunnen maken. 
Wil je met enige regelmaat creatief aan de slag? Gezellig een avondje samen met “zielsverwanten” iets leuks maken. Informeer naar de mogelijkheden. Ik heb nog een plekje vrij in de woensdag avond groep, deze komt om de week bij elkaar. Ook is er plek in de donderdagavond groep, deze komen 1x per maand bij elkaar. Heb je zelf een groepje van min. 4 personen dan zouden we een nieuwe groep kunnen starten. De groep wordt dan wel aangevuld met anderen. 
Dankjewel
voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel
plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb
je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik
adviseer je er graag over.
En
wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.
Liefs
Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.