Onstage@home, een jaarlijks feestje dit jaar een thuisfeestje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Onstage@home, een jaarlijks feestje dit jaar een thuisfeestje

Misschien heb je wel eens gehoord van de geweldige evenementen van Stampin’ Up! Onstage is het jaarlijkse evenement waar we altijd naar uitkijken. Mijn eerste onstage was 3 dagen feest in Amsterdam. Ook in Utrecht ben ik een paar keer geweest. twee jaar geleden naar Orlando, ja je leest het goed. Vorig jaar Dortmund. En dit jaar dus Egmond. In huis. Onstage@home. Omdat alles anders is.
De komende dagen deel ik hier wat sfeerbeelden en foto’s van wat we zoal doen.
Het is het event dat we terug kijken op wat een ieder het afgelopen jaar heeft gedaan of gepresteerd. Het is maar hoe je het wilt noemen. Ik ben super blij met al mijn klanten. Ik vind het heel leuk om ze bij iedere bestelling een beetje te verwennen. Dat blijf ik komend jaar zeker ook doen.
Ook ben ik super blij met mijn team. 12 collega demonstratrices in mijn directe lijn en 6 in de vervolglijn. Voor allen heb ik een persoonlijk kaartje gemaakt. En mijn directe lijn ga ik ook lekker verwennen met cadeautjes. 

Deze kaartjes heb ik gemaakt, allen anders. In het filmpje zie je hoe ik het maakte. Ook jullie kunnen zoiets maken. Ik zie het graag wat jullie er mee doen. En gebruik de materialen die je hebt. Deze stempelset is vanaf 3 januari voor iedereen te bestellen. Vanaf 3 december is de set te bestellen voor demonstratrices. Wil je meer weten over Demonstratrice zijn bij Stampin’ Up! Ik vertel je er graag meer over. En je bent van harte welkom in het Super leuke, gezellige, creatieve Stampin’ Up! Tulpenteam. Als creatieveling en of als toekomst ondernemer.
Het atelier is door Onstage gesloten van donderdag tm. zaterdag.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.