🎨 Ontdek het Online Crea Café bij Ellen! Creativiteit en gezelligheid bij jou thuis. 🏠

Ben jij op zoek naar een inspirerende plek waar je creatief aan de slag kunt gaan? Dan is het Online Crea Café dé plek voor jou! Hier kun je wekelijks nieuwe projecten ontdekken, van kaarten en labels tot 3D-projecten en speciale technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het beste van alles is dat je dit gewoon vanuit je eigen huis kunt doen!

Stampin’ Up! en meer: Stampin’ Up! is de basis van onze projecten, en we zijn er trots op samen te werken met dit geweldige merk. De voorbeelden die we delen, gebruiken dan ook vaak Stampin’ Up! producten. Maar we willen dat je weet dat je niet beperkt bent tot alleen deze materialen. Als je andere creatieve schatten in huis hebt, moedigen we je aan om ze tevoorschijn te halen en te experimenteren met je eigen unieke creaties.

Wat krijg je in het Online Crea Café?

🎁 Iedere week een nieuw project met een handig werkblad in PDF-vorm dat je kunt downloaden of vanaf het scherm kunt gebruiken. Daarnaast voorzien we je van foto’s en een kort filmpje waarin het project stap voor stap wordt uitgelegd.

🎥 Maandelijks kun je deelnemen aan een live moment, gehost op Facebook of via een online Teams sessie. En maak je geen zorgen als je het niet live kunt bijwonen, want de opnames worden ook in de groep geplaatst, zodat je ze later kunt bekijken.

👭 Geniet van de gezelligheid en stimulans van mede-creatievelingen in de groep. Deel jouw creaties en raak enthousiast door de prachtige projecten van anderen.

Inspirerende en stimulerende mail momenten.

🤔 Heb je vragen over de aangeboden projecten? Stel ze gerust! Iedereen mag elkaar helpen, en de beheerders staan ook klaar om je vragen snel te beantwoorden.

🌟 Bijzondere wensen? Laat het ons weten! We staan altijd open voor jouw ideeën en verzoeken. Ellen zal haar best doen om binnen een redelijke termijn aan jouw wensen tegemoet te komen.

Kies het abonnement dat bij jou past:

A.  Voor slechts € 7,50 per maand kun jij genieten van talloze leuke projecten. Het minimale abonnement is 3 maanden, dus voor € 22,50 krijg je al heel veel creatieve inspiratie!

B. 💰 Schrijf je meteen in voor een heel jaar en ontvang een aantrekkelijke korting op de totale prijs. Normaal kost het € 90,- (12 x € 7,50), maar als je je nu inschrijft, betaal je slechts € 75,- voor het hele jaar.

C. 🌟 Het Top abonnement: Combineer een jaarabonnement voor het Online Crea Café met 4x een live bezoek aan het Crea Café in ons atelier. Normaal gesproken kost dit samen € 145,-, maar we hebben een speciale aanbieding voor jou! Betaal nu slechts € 135,- voor beide abonnementen samen.

D. 🏆 Het Top Plus abonnement: Exclusief voor trouwe bezoekers van het Crea Café in ons atelier. Koop een strippenkaart voor 10 bezoeken aan het atelier voor € 150,- en krijg voor slechts € 10,- extra ook toegang tot het Online Crea Café. Een geweldige deal die een half jaar geldig is!

Let op: De prijs van het losse Crea Café is hoger dan bij afname van een strippenkaart. Tijdens een live Crea Café is niet alleen het project, maar ook de materialen en catering inbegrepen.

📝 Klaar om je creativiteit naar een hoger niveau te tillen? Kies nu jouw ideale abonnement en geef je keuze door via ons inschrijfformulier wat je hieronder vindt. Of klik op de link en vul het in via Google formulieren. Wacht niet langer en stap binnen in een wereld vol creatieve mogelijkheden bij het Online Crea Café van Ellen!

Na je betaling word je zo spoedig mogelijk toegevoegd aan het Crea Café. Veel plezier alvast.