Nog een cadeautje gekregen, een leuk doosje zelf maken.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Nog een cadeautje gekregen, een leuk doosje zelf maken.

Laatst schreef ik al van de leuke team cadeautjes die het Tulpenteam ieder maand krijgt. Nu werd ik laatst verrast door twee leden van mijn team met “maak” cadeautjes van hen. Eerder las en zag je al het leuke projectje van Elles de Lang. 
Vandaag laat ik je het project zien wat ik van Barbara van den Boom kreeg. Een heel leuk doosje om te maken. Barbara is in gestapt in het team van Elles en vormt zo ook een onderdeel van het Tulpenteam.
Barbara is een actieve blogger en filmer. Neem zeker een kijkje op haar vele manieren waarop ze anderen inspireert. Via haar blog, https://www.paper-tree.nl/ vind je ook haar YouTube kanaal, daar vind je ook het filmpje met de uitleg van dit doosje. https://www.youtube.com/watch?v=eSCC4idIw00&t=6s
Mijn uitwerking van het project.
Ik kreeg een zeer compleet pakket met papier en uitleg.

Ook een leuk uitgewerkt voorbeeld, gevuld met allemaal lekkers was onderdeel van het project. 
Wat een feestje om te krijgen.

En hier liggen de pakketjes voor het tulpenteam voor september. Wat zal iedereen er weer mee gaan maken?

Dankjewel Barbara voor dit leuke project.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.