Monthly Team Blog Hop September 2020 laatste bloghop training Kylie en Bruno Bertucci, een terugblik.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Monthly Team Blog Hop September 2020 laatste bloghop training Kylie en Bruno Bertucci, een terugblik.

To all the international readers from this blog, please use the Google translate button to understand the Dutch writing. Welcom to my blog.
Welkom op mijn blog.

Vandaag al weer de laatste bloghop van het trainingsjaar bij Kylie en Bruno Bertucci uit Australie.
Wat was het weer een mooi jaar. Zo veel geleerd, zo veel leuke dingen gedaan en zo veel moois om op terug te zien. Ook neem ik heel veel mee in de plannen voor de toekomst. We zijn nooit uit ontwikkeld. 
Een woord van dank aan de trainers, de sprekers en alle collega cursisten. We hebben er een mooi jaar van gemaakt.
Have a hoot is een ontzettend leuke en lieve set met uiltjes in alle thema’s, Natuurlijk heb ik ook de stanzen er bij gekocht. Ook die met die labels zit in de set. Echt top om daar mee te mogen werken. Komende week ga je hier meer van zien.
Ik heb weer eens heerlijk gekleurd met deze Stampin’ Blends.
Vandaag was ik in de pompoenen sfeer. Ik heb heel veel pompoentjes van het land gesneden. Het was eigenlijk te warm er voor. Ze liggen nu rustig in de schuur en deze week ga ik er verder mee aan de slag.

Leuk dat je mijn blog bezocht. Vind je pompoenen en misschien een beetje Halloween ook zo leuk? En heb je nog geen demostratrice waar je je mooie Stampin’ Up! Materialen besteld? Dan regel ik het graag voor je. Deze maand is het extra leuk want bij je bestelling vanaf 30 euro ontvang je een leuk pakketje met pompoen/ halloween materialen. Leuk toch!

Ook het nieuwe Kies voor kleur pakket is weer bekend en kan je aan deze bestelling toevoegen. Bestel direct in mijn webshop of mail me jouw bestelling door en ik regel het voor je.
Hoogste tijd om virtueel op reis te gaan. Neem een kijkje op de bloggen van  Stampin’ Up! collega’s van over de hele wereld. Lekker reizen vanuit je luie stoel. Heel veel plezier.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.