Moederdag cadeautje Make-and-take creabeurs in Uitgeest

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Moederdag cadeautje Make-and-take creabeurs in Uitgeest

Wil jij een leuk (moederdag) cadeautje maken?
Laat ik je dan hier inspireren.

Deze make-and-Take kon iedereen op de creabeurs in Uitgeest maken.

Gebruikte materialen:
Een vel designpapier van 15 x15 cm ( zie de foto hoe je het best kunt snijden)
Whisper White van 5 x 9 cm

Snij het design papier doormidden. Let op eventueel patroon richting.  Ril één kant op 2,5 cm. Werk de bovenkant af met de tagtopper pons. Knip de twee kleine strookjes weg. Vouw om bij de ril rand en niet de zijkantjes  vast. Je hebt nu een “zakje” voor een label.

Stempel het label van WW naar eigen inzicht. Snij een strook van 6,5 x 9 cm van het design papier. Uit het restje kan je nog twee keer de circle pons ponzen. (even passen en meten). De twee labels worden samengevoegd door het tabje bovenop vast te nieten. Je hebt zo een soort sandwich waar je bijvoorbeeld geld tussen kunt geven. Of een lief moederdag gedichtje…..
Je kan nog een extra “hoesje” maken waar je het geld tussen kunt stoppen en afwerken met weer een circle pons.

Natuurlijk kan je het nog veel meer bewerken met bloemen, hartjes, lintjes etc. etc. Leef je heerlijk uit.
Veel plezier met maken. En natuurlijk ook met geven. Zorg dat je deze op voorraad hebt in verschillend thema’s. Altijd handig. Hou dit blog de komende tijd in de gaten voor veel meer voorbeelden.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.