Lekker thuis aan de slag met een “thuis workshop pakket” van bij-Ellen, ik noem het mijn Kies voor Kleur pakket.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Lekker thuis aan de slag met een “thuis workshop pakket” van bij-Ellen, ik noem het mijn Kies voor Kleur pakket.

Ook deze maand hebben we weer een heel bijzonder pakket weten te maken voor Kies voor kleur.
Dit kaartje is geïnspireerd door een project van de #5xAnders bundel en staat ook nader omschreven in het Kies voor kleur pakket. Heerlijk even knippen voor de tv. Even priegelen zal ik maar zegge.
Kies voor kleur pakket Oktober:Hier heb ik je al even laten kennis maken met deze geweldige bundel.
Kijk gerust even terug in dit blog bericht.
De basis voor het pakket van deze maand is de creatieve bundel #5xAnders. Deze bundel zit in het pakket in combinatie met heel veel materialen om deze voorbeelden te maken. Dit keer dus niet alleen inspiratie van mij, maar in totaal van 5 verschillende designers. Hoe leuk is dit. En omdat het de 11e editie is zit er meer in dan eigenlijk zou kunnen voor de prijs van € 17,50. Een extraatje van bij-Ellen omdat het de 11e editie is. In het pakket zit een pakketje Designer papier van 6×6 van het pakket Trimming the Town, 153491. Wil je heel veel kaartjes maken bestel dan gelijk een heel pakket bij je pakket. Deze maand in de aanbieding met 15% korting. Zoveel inspiratie dat wil je echt allemaal maken. Bestel uiterlijk 20 oktober jouw pakket dan maak ik het z.s.m. voor je in orde. 
Misschien is het wel heel veel wat ik allemaal te vertellen heb. Ik wil alleen niet dat je spijt krijgt. Het pakket van november is namenlijk ook al bekend. Het is weer zo een super Paper Pumpkin box van Stampin’ Up! Het reguliere Kies voor kleur pakket kost € 17,50. De paper pumpkin kost echter € 26,=. En omdat je het maar één keer uit kunt geven dacht ik ik zeg het toch alvast maar even. Ook erg leuk om cadeau te doen natuurlijk….. Vanaf nu te reserveren, vanaf 3 november kan ik ze bestellen.

Morgen, donderdag 8 oktober laat ik je de inhoud van het pakket van oktober zien en een leuk projectje met design papier. Want dat is deze maand in de aanbieding…….

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.