Kylie’s International Blog Highlight October 2020

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kylie’s International Blog Highlight October 2020

Hoi,
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wie weet kom je wel van heel ver. Welkom. Gebruik de google translate knop voor vertaling.
Please use Google translate to understand the Dutch!
Vandaag doe ik gezellig mee met de International Highlight blog van Kylie. Leuk als je verder in dit bericht door wilt klikken om op mij te stemmen.
Ik heb gekozen voor een paar leuke kransjes. We maakten deze kransjes ook tijdens de gezellige workshopdag laatst met het thema krans. Een workshopdag in atelier bij-Ellen is een gezellig feestje. De ruimte is royaal genoeg om veilig toch met elkaar aan de slag te gaan.
De kransjes heb ik uitgestanst met de bijpassende mallen.
De bloementjes zijn er later op geplakt. De basis is een ronde sheet.

Op de bloemen een par leuke steentjes. Bling bling mag.

Ik vind het leuk om het bloemschikken te combineren met het stempelen. 
Dit kransje is daar een voorbeeld van.

Vind je mijn projectjes leuk? Dan zou ik het heel fijn vinden als je een stem op mij uit wilt brengen. Klik daar voor op de volgende afbeelding en dan in het overzicht op mijn project. Je mag in totaal 5 stemmen uitbrengen.
 data-original-
Dankjewel voor het stemmen.

Vind je het veiliger en prettiger om lekker thuis aan de slag te gaan? Op mijn YouTube kanaal vind je heel veel workshops om lekker mee aan de slag te gaan. Langere filmpjes van mijn Facebook lives.

Soms ook een snel kort filmpje. Veel plezier.
Ik heb gekozen voor een paar leuke kransjes. We maakten deze kransjes ook tijdens de gezellige workshopdag laatst met het thema krans. Een workshopdag in atelier bij-Ellen is een gezellig feestje. De ruimte is royaal genoeg om veilig toch met elkaar aan de slag te gaan.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.