Kussen cadeautjes voor collega’s en reisgenootjes voor Stampin’ Up! OnStage 2019

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kussen cadeautjes voor collega’s en reisgenootjes voor Stampin’ Up! OnStage 2019

De komende dagen staan in het teken van OnStage. Het 3 daagse congres van Stampin’ Up! Dit keer in Dortmund, Duitsland. Van donderdag tm. zaterdag gaan we met duizenden andere collega’s leren, luisteren, lachen, huilen, gillen, stil zijn, genieten en nog veel meer.

Heel bijzonder dit jaar ga ik met 3 collega’s uit mijn team. 1e en 2e lijns collega’s die allemaal dezelfde passie hebben. Stempelen. Mooie dingen maken voor anderen. Je eigen creativiteit delen met anderen door ze iets te leren. Nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke dingen doen. En dit alles door Stampin’ Up!

Natuurlijk wil ik dan iets speciaals voor deze meiden maken. Ik heb de speciale gouden pizza box versierd met afdrukken en uitgestansde items uit de set IT STARTS WITH ART. Natuurlijk heb ik er toepasselijk cadeautje in gedaan. We krijgen namelijk de nieuwe voorjaarscatalogus in gedaan. En weet je wat dan het probleem meestal is? Dat we alles willen hebben. En dat kan natuurlijk niet. Ook niet bij ons als demonstratrices. Daarom:

  • post-its om een eerste selectie te maken.
  • markeer stift om de 2e echte keus aan te geven
  • plan / to do lijsten om alle ideeën gelijk een plek te geven.
Bovenkant pizza doosje gemaakt van Very Vanillia, 8 x 8 cm.
Bestempeld met Delicata copper inkt.
Copper foil bestempeld met Stazon inkt, even laten drogen en daarna met bijpassende dies uitgesneden.
Hoop dat ze het leuk zullen vinden. 
Detail van de creatieve accessoires die op de verpakking zitten.
Dankjewel
voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.

Veel
plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb
je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik
adviseer je er graag over.
En
wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.
Liefs
Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.