Kransen, herfst, pompoenen ja hoor de herfst is begonnen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kransen, herfst, pompoenen ja hoor de herfst is begonnen.

Deze zaterdag staat alles in het teken van de krans. Een heerlijke workshop dag met het thema krans. In de ochtend wordt er een vlaskrans gemaakt. In de middag gaan we aan de slag met papier, stempels en inkt. Alles in het teken van de krans. Wil jij ook wel eens jezelf een dagje heerlijk verwennen? Lekker samen met een vriendin gezellig een dagje creatief aan de slag. Gezelligheid, lekker eten en drinken tussendoor en met mooie resultaten naar huis gaan? Neem een kijkje in de agenda op mijn site. Vragen lees ik natuurlijk graag.
In het atelier tref je naast de vele voorbeelden en inspiratie van Stampin’ Up! in deze tijd van het jaar ook veel herfst decoraties. Ik laat er hier een paar zien. 

De speciale actie van september is het Halloween pakketje wat je ontvangt bij een bestelling vanaf 30 euro aan Stampin’ Up! materialen loopt nog een paar dagen.

Mooi weekend.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.